Sai siis kokku "hangitud" selline masin. Mootor pidavat olema I¸ 56 oma ja raam on birka järgi Planeta 3. Siin kohal küsimus, et enamik juppe, mis masinaga sain (porilauad, paak, tuled) on aga Planeta 4 mudelilt. Kas tegu on mingi ülemineku mudeliga? Birkal on kirjas ainult, et tegu on Planeta 3-ega.
Raami sain oma sugulaselt, kes seda siis nii õelda edasi "pärandas" ja maksma läks ta mulle ainult ära toomise vaeva. Õnneks on suurem osa juppe olemas (suurem osa "mudrut" pole pildil, aga minu hinnangu järgi peaks masina enam-vähem kokku saama ja puudu on ainult väiksemaid detaile). Mootori ostsin ühelt kaasfoorumlaselt ja ilmselt see vajab veidike kõpitsemist.
Esiteks plaaniks masina kokku lappida, et puudu olevad detailid leida ja ehk isegi üks väike testi sõit teha. Hiljem tahaks masina korralikult üle värvida ja väga heasse korda saada.
Ja juba on tekkinud ka mõned küsimused:
1)Tagumine porilaud koosneb kahest (või kolmest?) tükist, üks kinnitub raami külge, teine peaks kinnituma porilaua külge ja ikka jääb tükike porilauda puudu, seega sadula all on veel tükike plekki?
2)Paak on 4nda seeria masinalt, kas see on originaal või peaks käima sellel 3nda seeria oma? Veel pole ma mõistnud, kuidas peaks paagi esimene ots kinnituma.
3)Kas esimene porilaud pärineb üldse I¸-ilt?
4)Esimesed mootorikinnitused on lahendatud plaatidega või on raamilt mõni tükk maha lõigatud?
Veel pilte:
http://fotoalbum.ee/photos/DaPauka/57808153