Nii, võtan ka ammu hoogu. Rakveres kohtumine on täitsa hea. Esimese päeva marsuudile pakuks välja, et võiks terves ulatuses nii kaugele kui võimalik mööda Peipsi äärt sõita. Ma pole Varnjas kunagi käinud. Seal kusagil on mingi parve moodi asi millega üle Emajõe saab end tõmmata.S sealt kaudu siis mnt muuseomisse mida olen ammu tahtnud külastada ja siis telkimisalale.
Teine päev tahaks Taevaskojast läbi põigata kuna see tee peal. Kui peaksin korviga tulema siis on kindlasti vajalik põige Räpinasse, seal paar jubinat vaja peale võtta :)
Piusa koopas võiks ka üle vaadata kuna need tee peal.
Lisaks võiks külastada Arseni Palu mälestusmärki kuna seejääb tee peale. Läti osas kommentaare pole. Ööbimine kuskil rmk telkimis alal väga ok. Kusagil seal on metsavendade punker kus saab ööbida.
Kolmanda päeva osas muid pretensioone pole kui, et kas Haapsalu jätame tõesti välja. Momus ja Väätsal käidud värskelt. Aga no see aeg mis pere seal viitsib veeta on selgel liiga lühike. Seega käime ära.
Eelistaksin ise just kruusa. Asfaldil pole nende ratastega mingit mõnu sõita.
Hetkel pole aega teekonda mapsi panna, seega kui hmm nõustub minuga siis viib korrektuurid sisse.
On peale minu ja hmmi veel keegi tulemas? Teints ja roosakummik olid viimati veidi kahtlevad.
Mina sõidan oma vanade motikatega. Kas sina ka?