trahv
trahv
Jõudu
Eelmise aasta kevadel jäin lubadeta,kiivrita ja ajutiselt arvelt kustutatud 125cm3 rolleriga vahele,trahv 260 eur + kutsuti puksiir,et roller politsei parklasse toimetada,milleeest hiljem maksin veel 100eur et roller parklast kätte saada+70 puksiirijuhile
Koduni oli mul minna umbes 400-500 meetrit,et küsimus ongi selles et miks nad ei lubanud mul rollerit käekõrval koju veeretada? sellega oleksin säästnud 170 eur
Kas mul on seda võimalik veel kuidagi vaidlustada ja kuhu selle avaldusega pöörduda?
Tänud
Eelmise aasta kevadel jäin lubadeta,kiivrita ja ajutiselt arvelt kustutatud 125cm3 rolleriga vahele,trahv 260 eur + kutsuti puksiir,et roller politsei parklasse toimetada,milleeest hiljem maksin veel 100eur et roller parklast kätte saada+70 puksiirijuhile
Koduni oli mul minna umbes 400-500 meetrit,et küsimus ongi selles et miks nad ei lubanud mul rollerit käekõrval koju veeretada? sellega oleksin säästnud 170 eur
Kas mul on seda võimalik veel kuidagi vaidlustada ja kuhu selle avaldusega pöörduda?
Tänud
Re: trahv
Julged riskida, julged ka riske vastu võtta.
Eks tehti kõik selleks, et see asi sulle meelde jääks ning tulevikus mõtleksid natuke enne kui sellist tegu tegema lähed.
170€ pärast ära vaeva näe, nemad tegid kõik seaduse piires ning eesmärk oli sõiduk liiklisest eemaldada.
Samas kui sa oleksid ilusti rääkinud, saanuks ehk kankokkulepele, nüüd on aega kõvasti möödas ja kakelda on hilja
Eks tehti kõik selleks, et see asi sulle meelde jääks ning tulevikus mõtleksid natuke enne kui sellist tegu tegema lähed.
170€ pärast ära vaeva näe, nemad tegid kõik seaduse piires ning eesmärk oli sõiduk liiklisest eemaldada.
Samas kui sa oleksid ilusti rääkinud, saanuks ehk kankokkulepele, nüüd on aega kõvasti möödas ja kakelda on hilja
Võrr Riga7 u900: viewtopic.php?f=18&t=23493
Lubadeta, kiivrita, ülevaatuseta... Kuidas sa nii väikse trahvi said, kas esimene rikkumine? 
Meeles on, et 2-rattalise lükkamine avalikul teel võrdsustatakse selle juhtimisega.
Meeles on, et 2-rattalise lükkamine avalikul teel võrdsustatakse selle juhtimisega.
Auto võib olla, tsikkel peab olema.
lubadeta,kiivrita ja ajutiselt arvelt kustutatud oli kui täpne olla,ülevaatus oli olemas
jep,esimene rikkumine(ametlikult),aga no sõit olen autode ja tsiklitega umbes 20 aastat ilma lubadeta ja asjadeta,aga vahele jäin jah esimest korda eelmine aasta
Miks siis juhilubasid pole 20 aasta jooksul ära suutnud teha ?
Liiklusseadus nii ei arva.
Jalakäija on jalgsi, ratastoolis või muu sarnase üksnes piiratud liikumisvõimega isikule kasutamiseks ettenähtud sõidukiga liikleja. Jalakäijaks loetakse ka inimese lihasjõul liikuvat rula, rulluiske või -suuski, tõukeratast või -kelku või muud sellesarnast vahendit kasutav liikleja ning jalgratast või mittetöötava mootoriga ühe- või kaherattalist sõidukit käekõrval lükkav liikleja;
Järelikult siis ikkagi nii polevirks wrote: ↑12. Apr 2022 09:21Liiklusseadus nii ei arva.
Jalakäija on jalgsi, ratastoolis või muu sarnase üksnes piiratud liikumisvõimega isikule kasutamiseks ettenähtud sõidukiga liikleja. Jalakäijaks loetakse ka inimese lihasjõul liikuvat rula, rulluiske või -suuski, tõukeratast või -kelku või muud sellesarnast vahendit kasutav liikleja ning jalgratast või mittetöötava mootoriga ühe- või kaherattalist sõidukit käekõrval lükkav liikleja;
Auto võib olla, tsikkel peab olema.
- madeinussr
- Moderaator
See trahviraha on kindlasti oma õige koha meie riigikassas leidnud. Ma ise olen seisukohal, et sellisel suurem määral seadust rikkuvaid inimesi tulebki korralikult trahvida. Isegi kuigi keegi sellel hetkel viga ei saanud oled sa siiski liikluskurjategija.
Mina sõidan oma vanade motikatega. Kas sina ka?
nojah umbes et"ega load ei sõida"madeinussr wrote: ↑12. Apr 2022 11:52 See trahviraha on kindlasti oma õige koha meie riigikassas leidnud. Ma ise olen seisukohal, et sellisel suurem määral seadust rikkuvaid inimesi tulebki korralikult trahvida. Isegi kuigi keegi sellel hetkel viga ei saanud oled sa siiski liikluskurjategija.