Armid seoses mootoratta/mopeedi sõiduga

Kõrvalised, kuid HUVITAVAD ja olulised teemad
uziman
Posts: 4
Joined: 10. Aug 2007 00:00
Location: võru
Contact:

Unread post by uziman »

Võrriga sõitsin eelmiseaasta kevadel ja proovisin driftida mingi ligi 8 korda tuli välja ja siis viimane läks suht persse :D käisin küllili võrr kukkus peale leegikas kõrvetas jala ära ja tagatipuks sõitis sõber kes mul kardiga taga sõitis must üle :D aga õnneks kannan alati kiivrit ja see päästis hullemast. Jalg oli küll ikka päris korralikult lõhki.
User avatar
linnakas
Tavakasutaja
Posts: 30
Joined: 05. Oct 2005 00:00
Location: Tartu
Contact:

Unread post by linnakas »

Endal õnneks siiamaani suuremad armid puuduvad.Kukkunud ikka olen,eriti talvel :lol:
swop-3
Posts: 1
Joined: 05. Sep 2007 00:00
Location: Lääne-Virumaa Muuga küla

Unread post by swop-3 »

Mina sõitsin 50 krossaga põllu peal ja hakkasin kallakust üless minema tee peale ja esi rattas läks jooksma :lol: ise õnneks haiget ei saanud :D njh ja teisi kriimustusi on palju olnud kõrvetusi ka näiteks alles hiljuti katsusin oma lolli peaga sõidu l6pus palja k2ega leegitoru oi kui ruttu see k2si sealt leegitoru pealt 2ra tuli :D nyyd juba 125 krossa :P
tommy975
Tavakasutaja
Posts: 27
Joined: 04. Nov 2007 01:00
Location: Järvamaa
Contact:

Unread post by tommy975 »

Viimased nädalad olen siin külili käinud pidevalt mopiga : ) Kruusa tee liiga libe : ) Mopiga kukkudes olen saanud sinikaid ainult
Aga kõige hullem kukkumine oli eelmise aasta suvel,võrriga,panin esikat,siis hüppasin ise kuidagi võra pealt nii maha et kätega hoidsin lenksudest ikka kinni ja lohisesin võral järgi,lõpuks kukkus võrr ka pikali,vasakul jala põlvel nüüd arm 1,5cm x 2cm,paremal jalal on arm enam-vähem kadunud,natuke punakas on.Püksid olid põlvede koha pealt täitsa räbalad : ) Kiirus võis olla 30-40km/h
User avatar
SaZz
Posts: 5
Joined: 01. Nov 2007 01:00

Unread post by SaZz »

Erilise matse ei olegi olnud , aga mingi 11 aastasene sõitsin klassivenna isa auto esi stange sisse aga endal pole hullu midagi olnud :lol:
User avatar
smartass
Posts: 5
Joined: 13. Oct 2007 00:00
Location: Tallinn

Unread post by smartass »

Kui sain oma esimese mootorsõiduki, nimelt muravei, siis kuidagi ei osanud kasti gabariitidega arvestada, selle tõttu saigi metsas ühe küljega vastu puud matsu pantud ja sai kenasti üle lenksu lennatud näoga vastu porist maad. Tsikliga külje peal käimist on tohutult palju olnud, kuid need on suht banaalsed ja olenematud.
martvl
Tavakasutaja
Posts: 52
Joined: 14. Dec 2004 01:00
Location: rakvere;tapalaeg ajalt liiklen karinul !
Contact:

Unread post by martvl »

cz on loopinud küll ette poole,kui ka tahapoole kuid õige varustuse juures pole midagi juhtunu :)
vanasti võrriga kruusateedega tutvusi küll ja küll tehtud !
marraskil kuid sügavaid haavi ja luumurde pole ette tulnud ....
mnja üle eile näitas mu iz 56 mittetööle minekuga iseloomu ja siis lõi korraklikult tagasi ..jalg paistes ja värki ...
Last edited by martvl on 17. Jun 2008 10:18, edited 2 times in total.
priit2008
Posts: 3
Joined: 09. Feb 2008 01:00
Contact:

Unread post by priit2008 »

eriti ränkasi vigastusi ega luumurde pole ette tulnud, küll aga palju sinikaid.
suzuki
Tavakasutaja
Posts: 59
Joined: 10. Jan 2007 01:00
Location: Tartu
Contact:

Unread post by suzuki »

ega mulgi ei ole erilisi vigastusi nagu siin mõned vennad kirjutavad ise siis olen tsiklitega vähe kukkund ja eks kärsatamist ole ikka ette tulnud viimane oli kus iz-iga saeprugi hunnikus veits mõllasin algul oli lõbus ja hea aga siis tekkis huvi ja julgus ka kasvas ja saigi siis veits kiirust juurde anda ja tulemus oli see et sääremari sai korralikult vastu sumpat ära kõrvetatud nimelt iz läks käest ja külg ette ja siis olingi mina maas ja zi kärsatas sumpaga mu jalga :cry: :? ja rattaga olen llemalt kukkunud mõlemad põlved olid vett täis 8O silme eest võttis korra mustaks(sõitsin veel ise rattaga koju) 8 )
rallitaja
Tavakasutaja
Posts: 170
Joined: 27. Jul 2007 00:00

Unread post by rallitaja »

Kukkunud ma ei ole, aga täna hommikust saati annab parem jalalaba väga hella valu ja tõmbub vahepeal ootamatult krampi. Arvake ära põhjus.
User avatar
ats97
Tavakasutaja
Posts: 81
Joined: 29. Nov 2005 01:00

Unread post by ats97 »

IZ viskas käivitamisel üle lenksu?!
rallitaja wrote:Kukkunud ma ei ole, aga täna hommikust saati annab parem jalalaba väga hella valu ja tõmbub vahepeal ootamatult krampi. Arvake ära põhjus.
User avatar
Alar
Tavakasutaja
Posts: 15
Joined: 23. Dec 2005 01:00
Location: tartu

Unread post by Alar »

siis ei ole mõtet tossudega izi käima lüüa :D
mul andis isegi võsaga tunda kui tossudega käima lööd aga nüüd seda enam ei tunne kuna kasutan tsiklisõidus paksutallaga töö saapaid
rallitaja
Tavakasutaja
Posts: 170
Joined: 27. Jul 2007 00:00

Unread post by rallitaja »

Tõsi, Planeta näitas iseloomu. Õnneks täna juba parem ja jalg kannatab juba normaalse inimese moodi olemist. Igaljuhul peale küünlavahetust ei osanud ma sellist jõmakat oodata, ennem polnud see ratas tagasi löönud.
minsk125cc
Tavakasutaja
Posts: 23
Joined: 22. Apr 2008 00:00

Unread post by minsk125cc »

Võrriga on sõidetud küll, aga kukkumisi ja põletusi pole võrriga küll olnud. Kõige hullem oli see kui minski leegitoru jalga kõrvetas. Sellest pole, aga armigi järgi(õnneks). Tsikliga sõites ma lollusi ei tee ja kiiver on alati peas :wink:
User avatar
mart63
Tavakasutaja
Posts: 32
Joined: 07. Jul 2006 00:00
Location: Tallinn

Unread post by mart63 »

Oma minivõrriga (avataril) üle tõmmates lühikestes pükstes sai ikka toredasti põlvenahast lahti. Aga noh, armid ainult kaunistavad vms.. :lol: Enamused korrad siiski sinikatega pääsenud. Luid mootoriseeritult liikudes pole murdnud. Esimene luumurd oli mingi 5 aastaselt tösside kummidega tõukerattaga laugest(siis tundus ikka ekstreem :D ) mäest alla sõites.
Läks rangluu.
User avatar
vintizvint
Tavakasutaja
Posts: 151
Joined: 13. Feb 2008 01:00
Location: Soome> Riihimäki
Contact:

Unread post by vintizvint »

Juhtnud on ikka palju: :evil: esimene pauk oli punnakaga mis lahtise kruusapeal ära kadus alt, seljal siiani veel armid näha.(olin siis 14 )

Druzbaga sai võsa korra "niidetud" oli teine ilmapiduriteta "konstrui-hui"
Suuremaid vigastusi just polnud, kuid moraalselt mõjus se põõsaskäik!

Järgnevalt mu Esimene tsikkel 634 kuna ennem käikudega masinat polnud omanud/sõitnud lõppes proovistart istuvas asendis maapinnal :?

Vahele mahub nüüd kõikvõimalikke tühiseid kukkumisi: Karjääris kärnatamistel, mäkketõusmistel, talvesõitudel, metsa all... ohh....jne...

Viimane kõige hullem oli 3 nädalat tagasi kui lasin KTM-iga tagarattal
ja tõmbas alt minema, kaitsmed olid õnneks peal.
Sõiduajal pole se 60 km/h midagi aga sellise kiirusega lohiseda on vastik!
Õnneks rulluma ei hakanud, oleksid jalaluud läinud, pääsesin kriimustustega.
kilekott
Posts: 2
Joined: 22. Sep 2007 00:00

Unread post by kilekott »

neli aastat tagasi sai miniga naabri koera eest korduvalt plehku pannud, kuid 1 kord ta raisk passis põõsas ja nii kui ta mind nägi lõi hambad paremale näo poolele, ai kus valutas, armid eluks ajaks ja ärge naabri koertega jamage.
raimz
Tavakasutaja
Posts: 15
Joined: 20. Mar 2008 01:00
Location: viljandimaa

Unread post by raimz »

kukkusin ka täna.
juhtus see nii, et üritasin jawa 634-ga tagarattal sõita, aga lõpuks libises käsi lenksult lahti,ratas ees risti ja külili,siis tuli umbes kahe meetrine lend, umbes viis meetrit lohisemist ja paar kukuerpalli ka vahepeal.
Midagi väga hullu ei juhtunud kuna seljas oli töö riides ja peas kiiver.
Üks küünarnukk ja jalad sai kergelt kriimustada. Tsiklil oli lenks kõver ja paak kergelt kriimustatud(paaki on juba ennem kriimustatud).
User avatar
Kevin68
Tavakasutaja
Posts: 252
Joined: 22. Jul 2008 00:00
Location: Hiiumaa
Contact:

Unread post by Kevin68 »

Ise vaid jala ära põletanud kuid kunagi suutsin ühe ilusa võrri halvaks sõita, kui sain enda esimese võrri , siis ei läinud käima , aga koju minnes proovisin ikka ning siis äkitselt läks käima ja gaas oli peal ning lendas käte vahelt minema.. nii 50 meetrit sõitis ilusasti kaheratta peal, enne kui tuli vastu kiviäär , sellega kaasnes väike õhulend ning sinna ta lõppeski ..läksin siis võrri juurde , ning raam oli kõver , summutis üks suurem mõlk , esituli puru ning hark kõver .. järgmine päev oli natukene putitamist ja sõitis jälle ! : )
delta-501
Tavakasutaja
Posts: 261
Joined: 12. Aug 2008 00:00
Contact:

Unread post by delta-501 »

noo...siiamaani olen suutnud vaid võrriga külili käia :wink: ,tollest korrast on mälestuseks vaid 20 cm pikkune arm :? (vastu leegikat),deltaga olen siiamaani püsti jäänud :D
flame
Posts: 8
Joined: 05. Apr 2008 00:00
Location: soometsa
Contact:

Unread post by flame »

väänasin jalal sidemed puruks ja kui andis juba kõndida lõi krossikal vänt samal jalal tagasi ja valu tagasi u 3 tunniks ps. jalas olid ainult plätud :roll:
2fast
Posts: 2
Joined: 14. Sep 2007 00:00

Unread post by 2fast »

Endal õnneks on kukkumistega vedand , et pole luid murdnud. Mingi 2 aastat tagasi sai deltaga kiviaeda panud ja niisama lollitamise pärast proovitud ka deltaga üle saab ka käia. Kukkusin üle lenksude ja delta kukkus peale sealt sai paar sinikat ainult. :lol: A ja veel klassikaks kujunev võrri õnnetused ka kuum silinder ja leegitoru mille vastu on ikka päris palju kõrvetatud 8O
motokalev
Tavakasutaja
Posts: 23
Joined: 05. Sep 2007 00:00
Location: Suure-jaani

Unread post by motokalev »

8sa õmbluspistet jalal, minski käimalöömis vänt läks jalga sisse kui küliti käisin lahtistel kividel ja libisesin tsikliga mööda kruusa pikalt ja see vänt rebestas selle ühe augu mingi 12 cm pikkuseks auguks :D see järel sai vähe inimese anatoomiat õppida :D Õnneks tuli kiireabi suht ruttu kohale, viidi Viljandi haiglasse mind, lapiti jalg kokku ja pärast kiireabi tõi koju tagasi :D kusjuures kodu teeotsast üks tore kiireabi onu aitas tsikli ka koju lükata :D :wink:
User avatar
indrek1000
Tavakasutaja
Posts: 23
Joined: 17. Mar 2009 01:00
Location: Mõisaküla

Unread post by indrek1000 »

Sõbra jawa 360, mina puldis ja punn põhjas. Lops tagant ketikaitsme kruvi keris ise lahti, kaitse risti tagumiste kodarate vahele ja kerge libisemine mis lõpuks keeras tsikli küljele ja viskas minu ja rattaomaniku seljast maha. Õnneks ainult sain mööda maad libiseda korralikult. Luud jäid terveks ja ratas ka. Marrastused olid küll, mõni arm ka, aga midagi hullu polnud. Kiivrid olid peas.
Alustatud töö tuleb lõpuni viia.
User avatar
nex
Tavakasutaja
Posts: 70
Joined: 26. Oct 2008 00:00
Contact:

Unread post by nex »

MM , essal päeval kui ostsime sõbraga jawa638ad :D
ma sõitsin naq otse tavaliselt ja sõber rallitas taga , järsku oli ta mu kõrval külg ees ja sõitis mulle otse küljepealt sisse :DMööda jalga :D
Tulemused: katkine suunatuli,jalg oli ikka väga väga valus ja paistes,aga õnneks luu katki pold , põlv annab siiamaani tunda :D
User avatar
nex
Tavakasutaja
Posts: 70
Joined: 26. Oct 2008 00:00
Contact:

Unread post by nex »

MM , jawa 638 oli kett suht lõdva oli talv suht jää :D
Sõitsin mingi 60 nega külavahel ja järsku viskas keti maha ,ja kett jäi raami ja rehvi vahele.. Tulemus tagaratas plokkis ja külg ees , lõpuks viskas mu pealt maha ;D Tulemus:Sikkli lenksud kõverad ja Kickstart ;D , ise terve kuna hyppasin ja rullitasin end kraavi põhja :D
antuand
Tavakasutaja
Posts: 312
Joined: 10. Jan 2009 01:00
Location: lehola
Contact:

Unread post by antuand »

selliseid põletushaave ikka tuleb kui sõidad aga 1 kord oli küll päris hea mats kui krossikaga vihmaga sõitma läksin tee peale ja gaas jäi järsku põhja suretasin küll välja ja vaatasin et nüüd tundub korras olevat aga vändast enam käima ei läinud aga otsustasin lükata,masin läks ka käima ja ise ei jõudnud pealegi hüpata kuna gaas oli ikka peale jäänud .
Põhimõtteliselt lohisesin järgi asfalt teepeal ja lõpuks sõitsin kraavi .Tulemus kiivrit ei olnud ja selle eest oli ka pea lõhki ,jalad katki ja ka selg puruks .Siiamaani iga painutuse tagant on valu tunda )=
User avatar
casher
Tavakasutaja
Posts: 78
Joined: 27. Sep 2006 00:00
Location: Saaremaa

Unread post by casher »

motokalev wrote:8sa õmbluspistet jalal, minski käimalöömis vänt läks jalga sisse kui küliti käisin lahtistel kividel ja libisesin tsikliga mööda kruusa pikalt ja see vänt rebestas selle ühe augu mingi 12 cm pikkuseks auguks :D see järel sai vähe inimese anatoomiat õppida :D Õnneks tuli kiireabi suht ruttu kohale, viidi Viljandi haiglasse mind, lapiti jalg kokku ja pärast kiireabi tõi koju tagasi :D kusjuures kodu teeotsast üks tore kiireabi onu aitas tsikli ka koju lükata :D :wink:
Sa hirmutad mind :D
Ma ei julge oma minskiga enam sõitagi :roll:
yrgpagan
Tavakasutaja
Posts: 18
Joined: 21. Feb 2009 01:00

Unread post by yrgpagan »

mõlemast põlvest ja vasakust küünar nukist liha väljas keevitasin asfaltteed võrriga. dnepriga vastu garaazi ust vasaku kääe näpu luud pooleks jäid heebli ja lenksu vahele
User avatar
gyll123
Tavakasutaja
Posts: 11
Joined: 03. Apr 2009 00:00

Unread post by gyll123 »

esimene mats juhtus ikka rolleriga.
Sai siis ühelt papilt rollerit laenatud lõbusõiduks. Vihmase ilmaga tulin siis mingi 50-ga mäest alla ja lõin märjal murul esiplokid peale. Edasi teate ise mis juhtus: Ikkagi esimene kord:D
erkoolen
Tavakasutaja
Posts: 34
Joined: 16. Oct 2008 00:00
Location: võru
Contact:

Unread post by erkoolen »

seda nägin ise pealt :) peaaegu vastu seina :lol:
ToTuRauno
Tavakasutaja
Posts: 23
Joined: 27. Mar 2009 01:00
Location: VõrumaaMõnisteTursa .
Contact:

Unread post by ToTuRauno »

mis armi sa said siis ? : ) : )
nitram
Posts: 1
Joined: 29. Apr 2009 00:00
Location: Karburaator

Unread post by nitram »

No kimasin sääreväristajaga oma 120 km/h , just olin siduri asemele pannud esipiduri ja plaaaaat , panin vähemalt 7 korda üle võlli . Nüüd kännud natukese aiad .
User avatar
gyll123
Tavakasutaja
Posts: 11
Joined: 03. Apr 2009 00:00

Unread post by gyll123 »

ToTuRauno wrote:mis armi sa said siis ? : ) : )
No arme eriti ei saanudki, vigastused paranesid ilusasti ära.
LagediRix
Posts: 1
Joined: 14. Jan 2009 01:00

Unread post by LagediRix »

nitram wrote:No kimasin sääreväristajaga oma 120 km/h , just olin siduri asemele pannud esipiduri ja plaaaaat , panin vähemalt 7 korda üle võlli . Nüüd kännud natukese aiad .

:lol: :lol: :lol: Arvata võib et nati valus võis olla :D
Ulm
Posts: 7
Joined: 28. May 2008 00:00
Contact:

Unread post by Ulm »

Dnepr silindri triibud siiamaani pihus! Kuid juhtus see 5 aastat tagasi.
Mattu
Tavakasutaja
Posts: 336
Joined: 19. Mar 2008 01:00
Location: Tallinn.
Contact:

Unread post by Mattu »

Ise enam-vähem tervelt pääsenud üldiselt aga oma kunagise sõiduõpetaja Pauli (oli vist Ojapõld) armi kirjeldaks küll ära. Oma teisel platsitunnil seletas ta, et kukkudes on targem rattast kohe lahku minna ja oma jutu tõestuseks näitas jala peal armi mis ulatus hüppeliigesest põlveliigeseni. Kunagi rinkat sõites oli tsikliga kukkudes jalaraud jala pealt "lahti võtnud". Karm värk. Igastahes muhedaim tsiklivana (sõna kõige otsesemas tähenduses tegelikult) keda ma eales näinud olen ja vaevalt, et satun teist samaväärset ka kunagi nägema. Viimasel sõidul kooli juurde anti ka roheline tuli temast kiiremini jõuda. Polegi kunagi varem ega hiljem Pärnus Riia mnt-l 80nga slaalomit sõitnud. See oli ka loomulikult korraks, et õpetajast ikka ette jääda. Paras lollus oli aga noh... :lol:
Sõidan nagu suudan.
User avatar
vorrimen
Tavakasutaja
Posts: 277
Joined: 29. Dec 2007 01:00
Location: võrumaa

Unread post by vorrimen »

vastu võrri silindrit on olnud kõrvetamisi , kukkumisi nii suvel kui talvel ja kõige hullem kukkumine oli nii et sõitsin võrriga ülde mingi mätta ja ise olin ühe külje peale kaldu ja üritasin hüpata aga kukkusin pikali ja libisesin mööda kruusa teed umbes 3 m seljas olid ainult lühikesed püksid aga kriimustada ei saanud tagajärg: pidur ütles ülesse.Ja mingi paari tunni pärast sõitsin jälle sama(pidur polnud korras)umbes 30 km/h ja ees oli sein vajutasin esi pidurit ja kukkusin ´jälle nii et paar nädalat käsi valutas. Varem oli ka piduri tross lahti tulnud ja sõidetud heinamaale.
xander4
Tavakasutaja
Posts: 81
Joined: 27. Jan 2009 01:00
Location: Raplamaa , Hõreda
Contact:

...

Unread post by xander4 »

füüsilistest armidest omal ajal õnneks pääsesin ... samas jättis üks juhtum `89 aasta suvel korraliku armi hinge ... :D
olin sel suvel saamas 15 ... sõbral oli sel ajal `63 aasta IZ millega oli mõnus kiiremaid ringe teha ... ühel päeval sattusin aga paraja hooga võtma kurvi mis iga hetkega tundus muutuvat üha järsemaks ning kurvi lõpus laiutas tee servas ilmatuma suur kaheharuline kask ... kiirust vähendada oli hilja ... seega tuli ainult kallutada kuni ühel hetkel oli juba parem sumpa asfaldil ja taguots hakkas vibama ... andsin nõksa järele ja minu õnneks sain puust paari sendi kauguselt mööda ...
järgmine korda ratta selga istusin eelmisel sügisel kui käisin lube tegemas ...
jyrgenpii
Posts: 5
Joined: 07. Jul 2008 00:00
Location: Raplamaa, Kuimetsa
Contact:

Unread post by jyrgenpii »

eks võsaga on mõned korrad külg ikka maha toetatud aga ei midagi tõsist, õnneks : )
rolleriga sai kunagi talvel driftides tagaotsaga teeäärseid lumevaalusid puudutatud aga ühel hetkel oli saba lumevalli asemel õhukse lumega kaetud külmunud künnivaalu vastas ja siis masin loopis mind sinna küntud külmunud põllule, kiirus võis olla 30km/h kandis... tulemuseks oli hiina rabe plast tee- ja põllu peal :D ise jäin terveks - kiiver oli peas ja riietus paks
Kovrovets 1961, Delta enduro edition on tegemises, Ural on samuti tegemises
alla 100eek eest ostan Teie töökorras masinad :D;)
Henrik
Tavakasutaja
Posts: 13
Joined: 25. Dec 2008 01:00

Unread post by Henrik »

: ) Ise küll karmilt pole kukkunud(ptui, ptui, ptui), talvel sai korra mopeed külili õrnalt keeratud, ise jäin püsti enam-vähem. Küll aga meenub, et sellel talvel oli mõni nädal, kus lund oli ikka tohutult. Tulin jalgrattaga mööda tänavat, jõudsin ristmikuni, üks poisike rolleriga hakkas ristmikul pööret tegema ning nagu ikka, pidi ta oma rolleriga eputama hakkama. Hoog oli poisil mõnus, vajutas ristmikul piduri põhja, tuli külg ees kurvi, aga jah, liigne kekutamine lõppes tal pikali autoteel lamamisega, roller kõrval külili. Poiss jäi muidu terveks, tõusis kiirelt püsti ning pani rolleriga ruttu plagama, endal rahulolev nägu peas, nagu oleks ta seda meelega teinud : )
StellaV50
Tavakasutaja
Posts: 36
Joined: 07. Jun 2009 00:00
Location: Seal kus juhtub :P
Contact:

Unread post by StellaV50 »

Paar korda jala sumbuti vastu ära kõrvetanud :P
2x esipidureid kasutades külili ka käinud. Ise suutsin end küll püsti hoida :lol:
Stella on elu ja putitamine on mõnu :P
MartynE
Tavakasutaja
Posts: 50
Joined: 02. Jun 2009 00:00
Contact:

Unread post by MartynE »

vastu sumpat jala ära põletanud,esipidureid põhja vajutades külili käinud. kuigi näpud on katki..mitte sõitmisest,vaid parandamisest :lol: :lol:
Sõiduk: Delta V-50
tundmatu987
Tavakasutaja
Posts: 130
Joined: 02. Aug 2009 00:00
Location: Harjumaa
Contact:

atv

Unread post by tundmatu987 »

Ma panin üleeile korralikult matsu.Sai ATV korda ja kohe testisõitu tegema, sõitsin oma tava off-road rada pidi ja äkki 10 meetrit pikk 2 meetrit lai auk.Sain millegagi päris hea laksu kolmnurka ja jala põletasin kah ära.Raam on korras, mootor töötab,aga plastikust detailid on maad avastamas.Kuradima gaasitrassi tegid sinna.Kõik töölised vahtisid suud lahti, et mingi väärakas teeb jackassi.Kuna ATV laadimisrelee oli läbi siis aku oli kah tühi, üks andis niva pealt voolu ja sõitsin koju.Sinikaid tuvastasin lõpuks päris palju.
reymo1995
Tavakasutaja
Posts: 65
Joined: 05. Aug 2008 00:00
Contact:

Unread post by reymo1995 »

No sain kah täna esimese suurema laksu võrriga sõites kätte. Pärast 2 nädalat kestnud kapitaalremonti sai kaasfoorumlase Keviniga proovitud masinat käima panna. Kevin tegi oma ringi ära ja kurtis gaasirutska kehva toimivuse üle. Mina muidugi kuulsin seda alles siis kui juba masin töötas ja järgnev on juba sõnadesse keeruline panna: käis jube kolin ja sumps kukkus alt ära(kinnitus murdus), seejärel oli masina kiirus ikka jõhkralt suur ja piduritross tuli kinnituskohast üle, kuna sidurit polnud ja ei tulnud pähe ka kraan kinni panna, siis üritasin masina pealt maha hüpata ja tõmbasin otse kontstaabli maja ees küliti maha, libisesin võrri all mingi 5 meetrit ja siis sain lõpuks masina alt minema. Vasak jalg ja käsi räigelt kipitavad. Masinal sai aga esiporilaua peal suht ''kenasti'' värvimise eeltööd tehtud :oops: Õnneks olid jalas turvajalatsid, millest kah nii uskumatu kui see ka pole suur tükk välja lendas. SIIT KA SOOVITUS! KUI MASIN POLE KORRS EI TASU SEDA PROOVIMA MINNA!!
Post Reply