temor:Riga13

Kasutajate võrrid, mopeedid ja motorollerid. Tutvusta oma masinat!
temor
Tavakasutaja
Posts: 19
Joined: 02. Dec 2010 01:00

temor:Riga13

Unread post by temor »

Tere! Niisis mul on Riga 13 , sellest on siin vist teema ka.Et siis ühekorra ütles üks külamees mulle nii:Mina tegin oma düüsi õmblusmasina nõela ja lihvimispulbri abiga suuremaks ja see tegi minu masinat kiiremaks küll .Mis siis minagi muud läksin aga garaazi ja kruttisin düüsi välja.Läksin tuppa hakkasin tegema , mul seda lihvimispulbrit ei olnud aga hakkama ma sain.Algul tegin käsitsi , tüütas ära.Võtsin siis akutrelli keerasin nõela otsa kinni ja hakkasin puurima.Jälle äpardus nõela ots murdus ära , sain kuidagi kätte.Proovisin uuesti ,kuigi nõela ots oli murdunud ma sellega ära puurisin küll.Läksin garaazi ja kruttisin düüsi karpasse.Ajasin masina välja ja sain kuidagi tööle.Algul oli jama aga kui tööle sain oli parem.Minule tundus et liikus küll kiiremini ja jõudugi vast oli rohkem. Niiet sain siis sellise teoga hakkama.Võibolla lisan hiljem pilte ka aga seda alles siis kui saan masinale uue värvi ja teen nagu üldse selle välimuselt korda.Olen olnud lohakas ja välimuse käest ära lasknud :oops: .

See on vist vist teemast välja aga : Kas kellegil on uuemaid siduriklotse või siis sidurikomplekti müüa.Või keegi teab kus kohast saada?Sellele vastake siis PS.
mellpoiss
Tavakasutaja
Posts: 135
Joined: 12. Jul 2007 00:00

Re: temor:Riga13

Unread post by mellpoiss »

temor wrote:Kas kellegil on uuemaid siduriklotse või siis sidurikomplekti müüa.Või keegi teab kus kohast saada?Sellele vastake siis PS.
Tondi motopoes oli isegi eraldi siduriklotsikesi pakkumisel.
temor
Tavakasutaja
Posts: 19
Joined: 02. Dec 2010 01:00

Unread post by temor »

Et põhimõtteliselt , kas sellel on mingi kodukas ka? Või et kus asub?:D
deltavend96
Tavakasutaja
Posts: 43
Joined: 15. Jul 2010 00:00
Location: Põltsamaa
Contact:

Unread post by deltavend96 »

Post Reply