Ebay-st tellimine.

Kõrvalised, kuid HUVITAVAD ja olulised teemad
reivo
Tavakasutaja
Posts: 15
Joined: 15. Jul 2009 00:00
Contact:

Ebay-st tellimine.

Unread post by reivo »

Vaja oleks tellida Ebay.com leheküljelt paar asja, aga kuna ennem pole ise tellinud, siis äkki leidub siin inimesi kes saavad/oskavad aidata sellega.

Kui keegi oskab, siis võtku ühendust privaat sõnumi kaudu
heinz36
Tavakasutaja
Posts: 37
Joined: 26. May 2008 00:00
Location: Häädemeeste
Contact:

Unread post by heinz36 »

Kui suurema summa eest tellida vaja,siis Biker.ee foorumist aitab kohapealne mees. Arvestada ka sellega,et kui asi maksab üle 23 EUR(ca. 30 doltsi),siis siiajõudes lisandub ka käibemaks+ tollivormistus.
Aspelund
Tavakasutaja
Posts: 70
Joined: 26. Feb 2010 01:00

Unread post by Aspelund »

Ebay'st tellimiseks on vaja kahte asja:

kontot Ebay's ning Paypal's.

Ebay kontoga probleeme ei peaks minimaalse inglise keele oskuse juures olema, Paypal vajab aga üldjuhul krediitkaardi olemasolu. Selle kaudu käib konto "legaliseerimine".

Paypal on vajalik seetõttu, et sealt on kõige lihtsam maksete tegemiseks ning ka ise saab oksjonitel müües nii raha kõige kiiremini kätte. Loomulikult saab ka tavalise pangaülekandega, aga sellega läheb aega (minu kogemuses kaks päeva, postituvid pankade vahel ei lenda vist kiiremini).

Meie motokultuuri ruumile on seejuures oma kaubavaliku ja hinnapoliitikaga ehk kõige lähedasem Saksa Ebay. Nii et sealse keele oskus on ka soovitav (eriti kui asi müügiks läheb).

Muidugi tasub meeles pidada, et lõplik hind asjale selgub oksjoni viimasel sekundil. Seal võib mõne hetkega tekkida hüpe näiteks 100 euro suuruses sektoris. Meie peame arvestama veel ka postikuluga, pakk saksast laekub umbes nädalaga.

A.
tofetome
Tavakasutaja
Posts: 210
Joined: 10. Aug 2009 00:00
Location: Saue - Sangaste
Contact:

Unread post by tofetome »

Omast kogemustest võin rääkida, et siiani on täiesti turvaline jms olnud see. Kuna olen Hiinast tellinud, siis asjad tulevad küll kuu kuni kaks, aga asjad saab kätte ja kõik on hea. Olen isegi ostnud 32 doltsilise asja ja mina tollimaksu ei maksnud, aga eks ta ole seal piiripeal, et kõrgematel asjadel tuleb maksta jah.

M
Kuda vääne nõnda tõmme. | Stella V-501M
Post Reply