D6 mootor

Mootor, veermik, elekter, hooldus, probleemid
minaise123
Posts: 4
Joined: 23. Jul 2012 00:00

D6 mootor

Unread post by minaise123 »

Kas tasuks osta sellise raha eest
http://www.osta.ee/vorri-mootor-d6-28261037.html
User avatar
Nobody
Admin
Posts: 2219
Joined: 04. Oct 2003 00:00
Location: Tallinn
Contact:

Unread post by Nobody »

Ei tasu, rikkaks ei saa..

tegelikult saad vihjest aru küll. Sõltub sinu ootustest ja eesmärkidest, milleks ja mida.
Auto võib olla, tsikkel peab olema.
iceman
Tavakasutaja
Posts: 653
Joined: 27. May 2009 00:00

Unread post by iceman »

kui sanüüd kuidagi teaksid palju seal kasutus kõlblike osi on saaksid edasi mõelda. kogemus ütleb ,et termineerimatta detaile leidub sellise jubeda mootorijäänuse küljes haruharva. samas kui juba väntvällja magnet oleksid komplektis korralikud ja oeks tõesti d6 vänt, miks mitte osta.ise mingilt oksjonilt küll ostma ei hakkas ,olen postiteelostes ,siit foorumist, küllalt vanarauda omandanud.
Sapi-Vana
Tavakasutaja
Posts: 368
Joined: 07. Jul 2010 00:00
Location: Tõrva, Helme
Contact:

Unread post by Sapi-Vana »

Vaata parem www.ss.lv alt . Lätikeelne sait on küll, aga aru saab hästi ja saab ka kohalikku tõlkimismootorit kasutada, kui muidu aru ei saa. Lätlasteni ei ole eurohullus jõudnud ja neid ei kimbuta ka eestlaslik kihk kellelegi ränga raha eest vanarauda sisaldavat paska või mittetoimivaid väliselt toimivaid detaile pähe määrida, et siis raharulli sisse onaneerida. Lätlastega on ainult 1 viga - neile peab helistama ja kohe alguses pead vene keeles ära seletama, kes sa oled ja mida tahad, siis nad hakkavad sind kuulama ka.
User avatar
Nobody
Admin
Posts: 2219
Joined: 04. Oct 2003 00:00
Location: Tallinn
Contact:

Unread post by Nobody »

Kui nüüd teemasse, siis minul pole eriti tihti kasutatud mootorit või OK! silindrit neti teel osta, millel poleks kolvi splint välja jooksnud.

Paljud ei tea, et sõrmele tuleb korralik faas teha, et viimane sõrme tõttu välja ei hüppaks. Kui õnnestub korralikke makropilte näha kuluosadest või oma silmaga vaadata, on teine lugu.

Seda raha pole ehk nii palju, kui karterid korras ja silinder ilma kraapsudeta O-mõõdus on. Korralike juppide otsimine on kulukam...
Auto võib olla, tsikkel peab olema.
User avatar
suslik83
Tavakasutaja
Posts: 98
Joined: 20. Dec 2007 01:00
Location: Paide
Contact:

d6

Unread post by suslik83 »

sellel karteril on keti poolelt siduri kaane kinnitustest ju tükid väljas...mitte, et see väga probleem oleks, kuid katkist asja mina osta ei soovita.
siduri lülitamine töösse käib läbi kolme poldiga kinnituva kaane ning minul on ühel mootoril olnud juhus - üks kolmest kinnitusest annab mingi aja möödudes järgi (korpus oli varasemast katki)...ei ole see keti purunemine midagi nii süütu defekt.

otsi paremat doonorit või kogu raha ja osta hiinakas.
elu ongi mäng!
Post Reply