Türi kolb

Mootor, veermik, elekter, hooldus, probleemid
mihkelmuhkel
Posts: 9
Joined: 27. Feb 2011 01:00

Türi kolb

Unread post by mihkelmuhkel »

No nii räägin siis mis on mind painanud.Kõik räägivad türi kolvist aga küsides kus asub ja mis hind on kõigil suu vett täis.Pean silmas võrri kolbi.Põhiküsimus on selles et uut silindrit on järjest raskem saada,lihtne oleks ju vanad silindrid(neid käsnu on hulgi ) ühte mõõtu hoonida ja lasta uued kolvid rõngad teha.Tundub et rahakoti paksus ka ei huvita info on salastatud ja lihtsam on jälle uus silinder muretseda.
Sapi-Vana
Tavakasutaja
Posts: 368
Joined: 07. Jul 2010 00:00
Location: Tõrva, Helme
Contact:

Unread post by Sapi-Vana »

Mis krdi asi see Türi kolb on selline? Miski Jüri poolt Türis treipingis lisasoone sisse saanud kolb või? Et nagu kolme rõngaga?

Asi peaks olema tegelikult nii, et sul on silinder ja sellele sobivas mõõdus kolb. Näiteks kolb numbriga 0. Pärast hoonimist läheb sinna sisse nüüd kolb numbriga 1 või isegi 2, sõltuvalt sellest, kuipalju hoonimisega silinder jämedamaks läks seestpoolt. Rõngad samad ikka.

Või eksin ma?
mihkelmuhkel
Posts: 9
Joined: 27. Feb 2011 01:00

kolb

Unread post by mihkelmuhkel »

Tere kui hoonid siis originaalrõngas ei klapi avaga või kuidas,remontkolvi võib ju sebida kui joppab,aga põhimõte on selles et pole mõtet üleloomulikke võimeid oodata mingilt TÜRI KOLVILT kui selliselt. OK.ma saan aru UUNIKUMID kuid punnakad sinna vist ei kuulu.Igatahes tervitusi SAPIKALE.Igasugused nõuanded on oodatud,Põlva turul ja seal Läti pool pidavat olema parem varustatus.Ise kesk Eestist üritan poisil huvi äratada.Eelmine aasta sai kolmest etepist osa võetud,üritaks edasi kui vaimu on.
vootele
Tavakasutaja
Posts: 208
Joined: 29. Jul 2005 00:00

Unread post by vootele »

Kasutajad Hiinlane ning t6niz ehk teavad täpsemalt rääkida?
Post Reply