Jawa 638 mure!

Mootorrataste mehaanika, elektroonika, hooldus
puukorv
Posts: 2
Joined: 15. May 2011 00:00

Jawa 638 mure!

Unread post by puukorv »

Tavaliselt ma ei saa teda käima uuesti kui on peale sõittu maha jahtunud ja kui käima saan siis miks ainult parempoolsest sumpast tuleb suitsu aga vasakust mitte? Surved mõõtsin üle, vasak 8 ja parem peaaegu 9bar.
Lisaõhk on omaarust kõrvaldatud silindri ja karpa vahelisest alast. Peale sõitu soovitati genekas korra maha võtta ja vaadata kas sealt läheb niiskeks kui simmer läbi on, aga ei läinud... Topkaga läheb käima siis meelitan, kuni hakkab kätte saama ja ilusti tööle... Karpa ka puhas! Palun aidake ideedega.
nugis7504
Tavakasutaja
Posts: 21
Joined: 23. Jun 2010 00:00
Location: võrumaa
Contact:

Re: Jawa 638 mure!

Unread post by nugis7504 »

[quote="puukorv"]Tavaliselt ma ei saa teda käima uuesti kui on peale sõittu maha jahtunud ja kui käima saan siis miks ainult parempoolsest sumpast tuleb suitsu aga vasakust mitte? Surved mõõtsin üle, vasak 8 ja parem peaaegu 9bar.
Lisaõhk on omaarust kõrvaldatud silindri ja karpa vahelisest alast. Peale sõitu soovitati genekas korra maha võtta ja vaadata kas sealt läheb niiskeks kui simmer läbi on, aga ei läinud... Topkaga läheb käima siis meelitan, kuni hakkab kätte saama ja ilusti tööle... Karpa ka puhas! Palun aidake ideedega.[/quote kontrolli sädet kui on nõrga võitu siis ka viskab suitsu,(kontrolii süüte täpsust),mul izil tossas ka silinder aga mul piisas küünla vahetusest,teinekord jumpsivad küünlad. :wink: [/i]
puukorv
Posts: 2
Joined: 15. May 2011 00:00

Unread post by puukorv »

kõlab loogiliselt, peab minema uurima seda...
Post Reply