Abi vaja !

Mootor, veermik, elekter, hooldus, probleemid
minimopeed
Tavakasutaja
Posts: 34
Joined: 04. Jan 2013 01:00

Abi vaja !

Unread post by minimopeed »

Sai siis üle pika aja mopp käima aetud,oli ta kaua seisnud minu laiskuse taga. Sai siis käima pandud ja mindud proovi tiirule. essaga läks ilusti, teisega jäi natuke jõudu väheks, siis hakkas ristmik tulema ja kuna mul pidureid ei ole siis mõtlesin et tõmban vaba sisse ja hakkan jalgadega pidurdama. Panin siis vaba käigu sisse ja natuke veeresin edasi ja järsku jäi seisma. ja enam käima ei lähe.isegi mitte ei luba. ehk oskab keegi aidata ?? Säde on, bena tuleb peale . ja ta jäi paugupealt seisma, isegi ei putertanud ega midagi.eiviitsind täna enam mootorit maha kiskuda,mõtlesin et äkki keegi oskab siit aidata, et mis viga võib olla.
ettetänades,
R
iz350super
Tavakasutaja
Posts: 456
Joined: 07. Oct 2010 00:00
Location: Ida-Virumaa
Contact:

Re: Abi vaja !

Unread post by iz350super »

Paugupealt, kahtlustaksin küünalt halli karpi ja üleüldist elektrit. Aga kui säde on, see nagu välistaks eelmainitu.
Ehk siis midagi tõsisemat, kolvisõrme splint läinud? Miskit lõhkus ära sees..
Aga kas käima lükata saab? mootor ikka ringi käib, ehk hüppas siduriplaat ära..
T.M
iceman
Tavakasutaja
Posts: 653
Joined: 27. May 2009 00:00

Re: Abi vaja !

Unread post by iceman »

minimopeed wrote:Sai siis üle pika aja mopp käima aetud,oli ta kaua seisnud minu laiskuse taga. Sai siis käima pandud ja mindud proovi tiirule. essaga läks ilusti, teisega jäi natuke jõudu väheks, siis hakkas ristmik tulema ja kuna mul pidureid ei ole siis mõtlesin et tõmban vaba sisse ja hakkan jalgadega pidurdama. Panin siis vaba käigu sisse ja natuke veeresin edasi ja järsku jäi seisma. ja enam käima ei lähe.isegi mitte ei luba. ehk oskab keegi aidata ?? Säde on, bena tuleb peale . ja ta jäi paugupealt seisma, isegi ei putertanud ega midagi.eiviitsind täna enam mootorit maha kiskuda,mõtlesin et äkki keegi oskab siit aidata, et mis viga võib olla.
ettetänades,
R
no miks kohe mootor maha, alustad ikka küünlast, kas kuiv või märg .
minimopeed
Tavakasutaja
Posts: 34
Joined: 04. Jan 2013 01:00

Re: Abi vaja !

Unread post by minimopeed »

Käima lükata ei saa. isegi mitte ei luba ega midagi. mootor käib ilusti ringi, siduriplaat on kindlalt omal kohal sest sidur töötab ilusti ja vrki.küünalläheb märjaks.
iceman
Tavakasutaja
Posts: 653
Joined: 27. May 2009 00:00

Re: Abi vaja !

Unread post by iceman »

kas saanõieti aru ,et säde onja viskab märjaks?
äkki on säde valel ajal. sellest venev elektronsüütest eriti ei jaga, kuid olen arusaanud ,et normaalolek on tal sädet mittetootev.
sass14
Tavakasutaja
Posts: 83
Joined: 26. Dec 2012 01:00
Location: Tartumaa, Nõo
Contact:

Re: Abi vaja !

Unread post by sass14 »

proovi hallikarpi vahetada, mul ka just minil oli nii. säde oli normaalne ja küünal läheb märjaks aga ei luba ka. siis vahetasin hallikarbi ära ja esimesest korrast läks käima 8 ) .
Post Reply